Contact

Hoveniersbedrijf Bussem: dé hovenier van Zevenbergen

Welkom bij Hoveniersbedrijf Bussem, úw hovenier in Zevenbergen en omgeving. Bij ons bent u aan het juiste adres voor alles wat met uw tuin te maken heeft. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven uit de hele regio. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij uw wensen altijd waar te maken.

Over ons hoveniersbedrijf

Met meer dan 35 jaar ervaring is Hoveniersbedrijf Bussem uw aangewezen tuinspecialist voor alles op het gebied van tuinen. Wij geven tuinadvies, maken een tuinontwerp, leggen uw tuin aan en verzorgen onderhoud aan uw buitenplaats. Zelfs wanneer het om het plaatsen van schuttingen en tuinbestrating gaat, kunt u bij ons terecht. Daarbij zijn wij aangesloten bij de branchevereniging VHG: een belangenbehartiger en adviseur voor onze branche.

Te allen tijde kunt u vertrouwen op de kwaliteit van ons werk en de planten en materialen waarmee wij werken. Dat doen wij zelf ook. Daarom geven wij bijvoorbeeld een complete garantie op alle geleverde en aangebrachte planten en materialen gedurende een volledig groeiseizoen. Wij staan tenslotte voor de volle 100% achter onze werkzaamheden.

Een nieuwe tuin of een opknapbeurt

Bent u toe aan een nieuwe tuin? Of is uw bestaande tuin toe aan onderhoud? Hoveniersbedrijf Bussem neemt alle zorgen van u uit handen. Graag ontwerpen wij in nauw overleg met u nieuwe inrichting voor uw tuin. Het ontwerp maken we zelfs gratis indien u de tuin eveneens door ons laat aanleggen. Voor advies over uw bestaande tuin of het onderhoud daarvan bent u tevens van harte welkom bij ons hoveniersbedrijf. Wij helpen u met alle plezier bij een nieuwe tuin of een opknapbeurt van uw gaarde.

Hovenier gezocht? Bel naar 085-2081994 wanneer u interesse heeft in onze diensten. Via het contactformulier bovenaan de pagina stelt u overigens al uw vragen aan deze hovenier. Hoveniersbedrijf Bussem uit Zevenbergen is met genoegen uw tuinman!

Contacteer ons!
085-2081994