Contact

Projecten

 

Aanleg achtertuin

Eerste foto's van de oude situatie. Uitgevoerd: aanleg van kunstgras, terras, verhoogde bakken, schommel en overkapping geplaatst.

Aanleg kantoortuin met groene parkeerplaats

In overleg met de klant is gekozen om een zo groen mogelijke uitstraling te geven aan de kantoortuin, dit is mede tot stand gekomen door het gebruik van speciale grastegels (echt gras) waar men met een auto overheen kan rijden. Dit speciale gras is gekweekt in speciale polyethyleen platen (honingraat). Gehele project in uitvoering van Bussem, van ontwerp tot aanleg en alles wat er tussen zit in eigen beheer. Groot grondwerk i.s.m. grondverzetbedrijf.

Eerste foto's geven de oude situatie weer

Aanleg keramische tegels

Aanleg van achtertuin

Van ontwerp tot oplevering in eigen beheer.

Renovatie achtertuin

Renovatie achtertuin. Van ontwerp tot oplevering uitgevoerd. Alles in eigen beheer. Eerste foto's geven oude situatie weer. Herbruik van gebakken klinkers. Klant heeft de tuin voor een groot deel leeg gemaakt (afbreken schutting en verwijderen beplanting). Het houthok en de pergola zelf gemaakt.

Renovatie voor- en achtertuin

Speeltoestellen plaatsen op een camping

Plaatsen van speeltoestellen op een camping. Levering en plaatsen van de toestellen. Natuurlijk spelen. Gebruik van robinia hout.

Kandelaberen bomen

 
 
Contacteer ons!
085-2081994