Contact

Voor al uw tuinonderhoud naar Hoveniersbedrijf Bussem

Voor regelmatig of incidenteel tuinonderhoud in Zevenbergen en omgeving bent u bij Hoveniersbedrijf Bussem aan het juiste adres. Wij onderhouden zowel particuliere tuinen als de beplanting bij bedrijven. Daarbij heeft u de mogelijkheid om een contract met ons af te sluiten, waarin we de frequentie van het onderhoud vastleggen.

Uw tuin in een optimale staat

Regelmatig onderhoud aan de tuin zorgt ervoor dat uw buitenplaats in een optimale staat blijft en dat u nog jarenlang van uw tuintje kunt genieten. Heeft u geen groene vingers? Dan is het een slimmer plan om de werkzaamheden geheel of gedeeltelijk uit handen te geven aan Hoveniersbedrijf Bussem. Een tuin onderhouden doen wij altijd met de grootste zorg. Bovendien zijn wij bekend met een groot aantal onderhoudswerkzaamheden. Zo kunnen wij:

  • Schoffelen
  • Maaien
  • Bomen snoeien, struiken snoeien en andere onderdelen in de tuin snoeien
  • Hagen knippen
  • Onkruid wieden en onkruid verwijderen
  • Bestrating onkruidvrij houden
  • Tuin bemesten
  • Herstelwerkzaamheden

Voorjaars- of najaarsbeurt

Wellicht doet u gedurende het jaar het tuinonderhoud zelf, maar wanneer u een voorjaarsbeurt of najaarsbeurt iets te zwaar vindt, kunnen wij zo’n onderhoudsbeurt voor de tuin uitvoeren. In het voorjaar en najaar is een flinke snoeibeurt nodig, waardoor er ook veel tuinafval afgevoerd moet worden. Daarbij zijn deze periodes de perfecte tijden om aanpassingen aan uw tuininrichting door te voeren. Wij nemen u zulke werkzaamheden dan graag uit handen. Zo gaat uw tuin in perfecte staat de winter of de zomer in en heeft u voorlopig nergens omkijken naar!

Wilt u Hoveniersbedrijf Bussem uit Zevenbergen uw tuin laten onderhouden? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek bij u thuis of bij uw bedrijf door te bellen naar 085-2081994. Meer informatie over tuinonderhoud vraagt u op via het contactformulier bovenaan de pagina. Een gazon onderhouden doen wij met genoegen voor u.

Contacteer ons!
085-2081994