Contact

Tuinontwerp door Hoveniersbedrijf Bussem verzorgd

Kies voor de kennis en ervaring van Hoveniersbedrijf Bussem en schakel ons in voor uw tuinontwerp in Zevenbergen of omgeving. Wij brengen al uw wensen goed in beeld en zorgen dat u geheel tevreden bent met het ontwerp. Elke mooie tuin begint tenslotte bij het perfecte design!

Tuinplan naar uw wensen

Een tuinontwerp maken is niet iets wat u zomaar even doet. Vaak weet u zelf niet hoe u de ruimte het beste kunt benutten. Vandaar dat wij u aanraden het ontwerp van de tuin uit handen te geven aan een professional zoals Hoveniersbedrijf Bussem. Wilt u vier seizoenen lang genieten van uw buitenplaats? Dan is een goed tuinplan helemaal essentieel. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij uw wensen vertalen naar een functionele en oogstrelende tuintekening. Bij het gehele ontwerpproces heeft u natuurlijk het laatste woord.

Voordat wij een tuinontwerp maken, beginnen we altijd met kennismakingsgesprek. Dat doen we bij voorkeur op locatie, zodat we meteen weten waar we over praten. Al tijdens dit gesprek zult u merken dat wij met onze praktische voorstellen perfect inspelen op uw wensen en ideeën. Zaken als afwatering en leidingen voor elektra zullen wij vanzelfsprekend niet vergeten.

Gratis bij tuinaanleg

Na het kennismakingsgesprek maken wij een voorlopig ontwerp. Uiteraard bespreken we de tekening uitvoerig met u. Pas wanneer we het helemaal eens zijn, maken we het tuindesign definitief. U kunt desgewenst zelf uw tuin aanleggen, maar u kunt de tuinaanleg ook aan ons overlaten. In dat geval zullen wij geheel kosteloos voor u de tuin ontwerpen.

Wilt u Hoveniersbedrijf Bussem uit Zevenbergen een tuinontwerp laten maken? Wij zijn met genoegen uw tuinarchitect. Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek door te bellen naar 085-2081994 of vraag meer informatie op over tuinontwerp via het contactformulier bovenaan de pagina. Laat er geen gras over groeien!

Contacteer ons!
085-2081994